Karadžić: Mihajlović je garant uspeha…

Karadžić je uoči prijateljskog meča Srbije sa Rusijom u Dubaiju rekao da je volja većine da Mihajlović ostane “jer je on garant uspeha”.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je za Novosti da će za dve nedelje biti poznata sudbina Siniše Mihajlovića.

Karadžić je uoči prijateljskog meča Srbije sa Rusijom u Dubaiju rekao da je volja većine da Mihajlović ostane “jer je on garant uspeha”.

“Siniša je uradio mnogo dobrih stvari, pogotovo u stvaranju novog tima. Napravio je reprezentaciju koja na čelu sa njim ima svetlu budućnost i ne verujem da bi neko, ko bi ga eventualno nasledio, nešto bitno menjao”, rekao je Karadžić.

Poslednjih dana itaijanski mediji spekulišu da bi Mihajlović mogao da preuzme Sampdoriju, a nedavno su isto pisali za Lacio, kada je on izjavio da ima posao i da ga ne zanima.

“Neće Mihajlović otići sa kormila selekcije tek tako. Mislim da postoji volja većine da on ostane selektor, ali ne bih voleo da prejudiciram takav rasplet. Za dve nedelje donećemo odluku o Mihajloviću. Da sačekamo da prođu ove dve utakmice, pa ćemo rešavati sva tekuća pitanja, kako ona vezana za selektora tako i za moja. Uglavnom, javnosti neće biti dosadno u decembru”, rekao je zagonetno predsednik FSS

Ono što je između ostalog obeležilo poslednju godinu Mihajlovićevog mandata na mestu selektora je slučaj “Ljajić”.

“Zna se moj stav oko Ljajića, mislim da mu je mesto u A selekciji, ali isto tako postoji problem koji mora da reši isključivo sa selektorom Mihajlovićem. Ljajiću su poznati principi Sinišinog rada i zbog tih nesuglasica ne znam kad će i da li će Adem zaigrati za nas”, ponovio je priču Karadžić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!