Ivan Jovanović: Nisam novi selektor!

Trener APOEL-a večeras posmatrao trening reprezentacije Srbije koja će narednih dana učestvovati na turniru na Kipru. Tom prilikom razgovarao sa prvim čovekom FSS Tomislavom Karadžićem, ali odbacio mogućnost da bi uskoro mogao da sedne na klupu ”orlova”.

Ni pored najava da bi upravo on mogao da bude jedan od glavnih kandidata za novog selektora Srbije, Ivan Jovanović je večeras srpskim novinarima na Kipru izjavio da takva mogućnost za sada nije realna i da ”nije fer” što se takve informacije uopšte pojavljuju.

Naime, on je večeras prisustvovao treningu reprezentacije Srbije, više od pola sata je proveo u razgovoru sa prvim čovekom FSS Tomislavom Karadžićem, ali tvrdi da nije ni bilo govora da upravo on predvodi ”orlove” u kvalifikacijama za SP 2014.

– ”Bio je ovo prijatan razgovor sa Tomislavom Karadžićem. Uvek je tako, ali nije istina da ću biti novi selektor. Nismo o tome razgovarali i ni u jednom trenutku nisam bio kandidat. Nije to fer ni prema Savezu, ni prema mom klubu”, poručio je Jovanović.

Ipak, ponovio je da njegova želja nije sporna, ali samo kada je u pitanju dalja budućnost.

– ”Kada će se to dogoditi…? Nije realno govoriti o tome u ovom momentu. Ne osećam se uvređenim što se moje ime pominjalo, iako nema istine u tome. Čast mi je, ali nije bilo korektno prema ostalima”, objašnjava Jovanović, koji će gledati obe utakmice Srbije na turniru na Kipru, prvu protiv Jermenije u utorak, a onda i protiv domaćina u sredu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!