Gde ste, predsedniče Karadžiću?

Prvom čoveku FSS nema ni traga ni glasa posle meča u Mariboru. Kako se može čuti, Karadžić čak nije ni odgledao celu utakmicu, već je 10 minuta pre kraja pozvao vozača i napustio stadion

Ni  traga ni glasa od predsednika Fudbalskog saveza Srbije od momenta kako se utakmica u Mariboru završila! Tomislav Karadžić nije bio u avionu za Beograd, dok su svi njegovi saradnici bili u “ptici” koja se iz Slovenije povijenog kljuna vratila za našu prestonicu. Ni u sredu tokom čitavog dana nije odgovarao na pozive.

Štaviše, kako se može čuti, Karadžić čak nije ni odgledao celu utakmicu u Mariboru, već je 10 minuta pre kraja pozvao vozača i napustio “Ljudski vrt”! Bez pozdrava sa igračima, selektorom, bez komentara za medije i narod koji čeka da čuje šta će predsednik FSS posle svega da kaže.

Nije prvi čovek saveza promašio penal u Mariboru, niti je postavio taktiku u kojoj je reprezentacija igrala u rikverc sat vremena, iako joj je odgovarala samo pobeda. Ipak, makar po komandnoj odgovornosti, red je da se čuje neka reč samokritike od vrha FSS, jer je upravo ta linija izabrala Vladimira Petrovića za selektora.

Šta dalje, da li će se strateg “orlova” promeniti? Kada će biti izbori u fudbalskom savezu? Šta će biti sa zacrtanim planovima i investicijama FSS? Da li je ovo dno dna srpskog fudbala, jer su totalni slom u 2011. godini na međunarodnoj sceni doživeli najpre klubovi (Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Rad), a onda im se pridružila reprezentacija, kao poslednja “dika”?

To su pitanja koja će odgovore sačekati dok predsednik saveza Karadžić ne reši da je vreme da i on nešto kaže posle sloma u Mariboru.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!