Fudbaleri Torina ne žele Mihajlovića na klupi!

Napeta atmosfera kakva godinama nije viđena u klubu

Zidovi svlačionice još nisu srušeni, ali su napukli i nalaze se pred urušavanjem. Atmosfera u Torinu je dostigla tačku kjlučanja jer se veći deo svlačionice okrenuo protiv trenera Siniše Mihajlovića, javljaju italijanski mediji.

Situacija je takva da u ovom trenutku još nije sigurno da li će Siniša Mihajlović i naredne sezone biti trener Granata. Igrači su protiv trenera!

Predsednik Urbano Kairo se obratio javnosti danas popodne i uspeo da malo smiri situaciju javnom podrškom srpskom treneru.

– “Iskreno, to su pitanja koja ne razumem. Mihajloviću je ovo bila prva sezona u Torinu, a plan je bio da u dve godine pod njegovom komandom izborimo Evropu. Tako da je projekat sa Mihajlovićem i dalje na pravom putu.  On ostaje naš trener”, rekao je Kairo.

Međutim, nepisano je pravilo da je trener pod najvećim rizikom onda kada ga predsednik hvali u javnosti. Problem postoji i nekako mora biti rešen.

A kako je došlo do problema?

Italijanski mediji imaju insajdere iz svlačionice od kojih su dobili informacije. Posle meča na Marasiju protiv Đenove prethodnog vikenda, došlo je do verbalnog sukoba Mihajlovića sa igračima. Srbin je bio nezadovoljan kako je tim lako položio oružje pred Đenovom. Miha nije vodio utakmicu zbog suspenzije, ali je posle utakmice sišao u svlačionicu i nije bio baš prijatan prema igračima. Oko sat i po je trajao verbalni okršaj srpskog trenera sa brojnim prvotimcima Torina. U svlačionici su bili i predsednik Kairo, i sportski direktor Petraki.

Igrači su tvrdili da je Mihajlović prešao granicu i da više ne mogu da rade pod njegovom komandom. Kap koja je prelila čašu je bila odluka Mihajlovića da ekipu pre meča odvede u karantin iako je utakmica bila rezultatski nebitna za Torino. Nezadovoljni su i Mihajlovićevim metodama rada, odnosom prema igračima i njegovim javnim etiketiranjem krivaca za neuspehe tokom sezone.

Posle toga je razočarani Srbin odlučio da ekipa dobije 48 sati odmora što se nikada ranije desilo jer je praksa bila da ekipa uvek ima trening oporavka dan posle meča. Dao je i sebi vremena kako bi odlučio šta dalje.

Italijanski mediji tvrde da je sada odluka na Urbanu Kairu i da predsednik mora da preseče. Ističe se da je lakše promeniti jednog trenera nego polovinu ekipe, a već se barata imenima Mihajlovićevog naslednika. Pominju se Rolando Maran iz Kjeva i Davide Nikola iz Krotonea.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!