FIFA i UEFA kažnjavaju FSS i Zvezdu

 

FS Srbije i crveno-bele očekuju novčane kazne u rasponu od 50.000 do 100.000 švajcarskih franaka, dok će Zvezdi biti zaprećeno i igranjem jednog evropskog meča bez prisustva publike.

Fudbalski savez Srbije i Crvena zvezda će biti drastično sankcionisani zbog prijava delegata i navodnih propusta na međunarodnom mečevima u organizaciji FIFA i UEFA.

Kako prenose “Novosti” delegat kvalifikacione utakmice za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. između Srbije i Velsa (1:1), odigranoj 11. juna na stadionu “Rajko Mitić”, Pjerino Lardi, prijavio je domaćina zbog niza propusta.

Švajcarac je zabeležio skandiranje “Sudija, p..eru” u 33. minutu, kada je portugalski arbitar De Sousa dosudio penal za Velšane, potom transparent sa likom četničkog vojvode Momčila Đujića na severnoj tribini, a najveći prekršaj bilo je zakrčeno stepenište na zapadnoj tribini tokom cele utakmice.

Crvena zvezda je odavno pod lupom UEFA, a na meču 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv malteške Florijane, 29. juna na stadionu se orila pesma protiv ove organizacije. Delegat je dobio ceo prevod i u izveštaju naveo da je domaćin ponovio stari prekršaj.

Prema saznanjima “Novosti” FS Srbije i crveno-bele očekuju novčane kazne u rasponu od 50.000 do 100.000 švajcarskih franaka, dok će Zvezdi biti zaprećeno i igranjem jednog evropskog meča bez prisustva publike.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!