Emotivno pismo Siniše Mihajlovića

Srpski stručnjak i bivši fudbaler Siniša Mihajlović odlučio je da se zahvali svima na pruženoj podršci u njegovoj borbi sa akutnom leukemijom.

Siniša Mihajlović je imao uspešnu i dugu igračku karijeru koju je gradio u Srbiji i Italiji, a trenutno radi u Bolonji kao trener, koju je spasio gotovo sigurnog ispadanja iz Serije A.

Vest o bolesti Mihajlovića potresla je mnoge, pa je samim tim dobio i veliki broj poruka u kojem mu ljudi pružaju podršku, pa je otvorenim pismom u “Gazeti delo Sport” odlučio svima da se zahvali.

“Postoje momenti u životu kada se nađeš u situaciji da se boriš sa prejakim protivnikom koji ti je postavio preveliki izazov i ja se u takvoj situaciji trenutno nalazim, ali znajući da nisam sam osećam se veoma srećno. Saznao sam da imam uz sebe ogromnu podršku. U prethodnim danima sam primio veliki broj poruka u kojima sam dobio utehu, podršku i pozitivnu energiju koju ću koristiti da pobedim leukemiju. Primio sam preko hiljadu poruka i uveravam vas, sve sam pročitao. Jednu po jednu. Svaka je donosila posebni vid nege, zagrljaja i dodirnula mi je srce. Ovaj period je za mene veoma težak i zato se izvinjavam ukoliko nekome nisam odgovorio. Zato to radim sada, zahvaljujući ‘Gazeti delo Sport’ i gospodinu Urbanu Kairu koji su mi to i omogućili. Zahvaljujem se svakom predsedniku tima za koji sam igrao ili koji sam trenirao, ali i onima čije boje nisam branio za sve što su za mene uradili u ovim teškim trenucima. Hvala mojim bivšim saigračima, protivnicima i igračima koje sam trenirao, kao i onima koje nisam nikada i od kojih sam čuo ‘Forza Mister’. Hvala svim navijačima protiv čijih sam timova igrao, mnogi su me u prošlosti vređali i zviždali mi, a sada mi govore ‘Siniša, ne smeš da odustaneš!’. Hvala svima, ne samo u fudbalskom svetu, već i u politici, ekonomiji, umetnosti, estradi, svima koji su mi bliski”, napisao je Siniša Mihajlović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!