Divac: Ako se ja uključim, Tole postaje bivši predsednik

Predsednik OKS i legenda srpske košarke Vlade Divac, progovorio o sukobu sa predsednikom fudbalskog saveza kome je zamerio neregularnost domaćeg takmičenja. Niko iz FSS nema moralne kvalitete kako bi sedeo u Olimpijskom Komitetu. Narod prozreo prevaru u domaćoj ligi…

Vlade Divac je “Kuriru” dao intervju u kome je govorio i o sukobu sa Tomislavom Karadžićem, predsednikom fudbalskog saveza.

“On će biti bivši predsednik kad se budem uključio, te priče o smenjivanju nemaju veze, radi se o nečem drugom”, rekao je Divac.

On otkriva da je Karadžiću poručio da je domaći šampionat neregularan.

– “Rekao sam mu da je priča o reprezentaciji lepa, ali da je liga ruglo i da će on biti kriv, ako se stvari ne promene. Dodao sam i da ću biti prvi protiv njega, ukoliko se ne stane na put takvim pojavama”, otkriva predsednik OKS.

Razgovor je vođen na promociji knjige Dejana Stankovića.

“Verovatno mu je to ostalo u glavi. Inače, nisam uključen u tu priču o smenjivanju, ali kada budem deo toga, Karadžić će sigurno postati bivši”, ponavlja Vlade Divac.

FSS nema svoje predstavnike u OKS.

“Ćurković se povukao, ali svejedno, nemaju predstavnike jer nema moralnih ljudi iz saveza koji bi bili u našoj organizaciji. Neću da se okružujem takvim ljudima”, čvrst je Divac u stavovima.

Neregularnost se ne može dokazati, odmah, čim neko pomene, ide priča, “dajte dokaze”.

“Kod nas treba neko da bude uslikan da bi se došlo do zaključka koji svi znamo, fudbal je neregularan. Zato ga i gleda 150 ljudi, narod ne možete da prevarite”, zaključuje prvi čovek srpskog sporta.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!