Danilo Pantić ide u Čelsi!

Odmah po potpisivanju višegodišnjeg ugovora sa Plavcima jedva punoletni vezista bi otišao na jednogodišnju pozajmicu u holandski Vitese

Kolonija srpskih fudbalera u Čelsiju mogla bi već ove zime da bude bogatija za jedno ime.

Branislavu Ivanoviću i Nemanji Matiću će, ukoliko ne iskrsnu neki nepredviđeni problemi, društvo praviti supertalentovani vezista Partizana Danilo Pantić, saznaju Večernje novosti!

Mladom Pantiću ugovor sa crno-belima ističe na kraju sezone, a sudeći po informacijama Novosti nova uprava crno-belih nije uspela da supertalentovanog vezistu privoli na produženje saradnje.

Koliko god se očekivalo da Partizan izgubi trku sa inostranim klubovima, sigurno je malo ko mogao da veruje da bi posle slabije jeseni u crno-belom dresu Pantić mogao da stigne čak do “Stamford bridža”. Kako Čelsi zove najčešće samo jednom u karijeri, jasno je da će odgovor mladog asa biti potvrdan, a zasad je nejasno kojoj će strategiji pribeći slavni londonski klub.

Prema projekciji napravljenoj u domu “plavaca”, Pantić bi sledio put kojim je pre njega išlo mnogo mlađih fudbalera, čak i sadašnja uzdanica londonskog kluba Nemanja Matić. Odmah po potpisivanju višegodišnjeg ugovora sa Čelsijem jedva punoletni vezista bi otišao na jednogodišnju pozajmicu u holandski Vitese, a u zavisnosti od partija koje tamo prikaže kristalisao bi se njegov dalji status u gigantu sa “Stamford bridža”.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!