Ćurčić: Orlovi imaju budućnost

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić izjavio je da su utakmice na turniru na Kipru dale jasniju sliku o mogućnostima ekipe.

– “Igrači su opet pokazali veliku volju i angažovanje. Igrali smo protiv iskusnog i agresivnog protivnika, koji teško gubi na svom terenu”, rekao je Ćurčić posle utakmice sa Kiprom u Larnaki.

Ćurčić je pohvalio odbranu reprezentacije Srbije.

“Odbrana je danas bila bolja nego u jučerašnjem meču i u dve utakmice nismo primili gol. Ipak, videlo se u nekim situacijama da smo neuigrani i da nedostaje komunikacija na terenu, ali imali smo samo jedan trening”, dodao je bivši trener Javora.

Privremeni selektro nacionalnog tima je istakao i da je evidentno da ima još elemenata u igri koji moraju da se poprave.

– “Nadam da su ove utakmice na Kipru dale nešto jasniju sliku novom selektoru u kom pravcu treba da radi. Imali smo jedan trening i odigrali samo jednu utakmicu u ovom sastavu. Taktički smo dosta dobro odradili meč. Ova mlada ekipa je pokazala da na nju može da se računa u budućnosti”, zaključio je Ćurčić

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!