Ćurčić: Nismo zaslužili poraz…

– “Bilo je dosta dobrih stvari, imali smo veliki broj prilika, ali i dalje ne verujemo da možemo da dobijemo utakmicu, igrači kao da su izgubili veru” – ponovio je Ćurčić

Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je posle poraza od Poljske da njegovim izabranicima nedostaje vere u završnici akcija.

Srbija je u Poznanju poražena sa 1:0 u prijateljskom meču, što je bio treći uzastopni neuspeh naše selekcije.

– “Rekao sam u najavi utakmice da i ako izgubimo ovako kvalitetne reprezentacije Poljske, odnosno ako igrači ispune ono što smo tražili od njih neću mnogo žaliti i mislim da nismo zaslužili poraz, posle svega što smo pokazali”, rekao je selektor Ćurčić.

Ćurčić je istakao da njegov tim nije zaslužio poraz, kao i da veruje da će propuštene prilike ’doći na naplatu’.

– “Rekao sam u najavi utakmice da i ako izgubimo ovako kvalitetne reprezentacije Poljske, odnosno ako igrači ispune ono što smo tražili od njih neću mnogo žaliti i mislim da nismo zaslužili poraz, posle svega što smo pokazali. Bilo je dosta dobrih stvari, imali smo veliki broj prilika, ali i dalje ne verujemo da možemo da dobijemo utakmicu, igrači kao da su izgubili veru. Uveren sam, međutim, da će sve ovo jednom doći na naplatu. Video sam pošten, profesionalan odnos igrača i ponoviću, u najmanju ruku zaslužili smo da ne izgubimo ovaj meč”, rekao je selektor Ćurčić.

Ipak, Srbija je izgubila i nije postigla gol, a selektor smatra da kod igrača postoji strah u završnici akcije.

– “Uvukao se neki strah još od kvalifikacija, evidentno je da imamo još uvek problema u završnici napada. Stvaramo prilike, videli smo dosta dobrih akcija, udaraca, ali nismo postigli gol. Stojiljković je odigrao dobro, možda bi Mitrović dao veći doprinos, probali smo i sa Đuričićem, mnogo je hteo. Videćemo, analizoramo, radimo, činimo sve da svari budu bolje. I biće, siguran sam da će sve ono što ulažemo, da se vrati”, zaključio je selektor Ćurčić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!