Čempionšip: Mitrović i Jokanović najbolji u aprilu!

Fudbaleri Fulama su u prethodnih mesec dana beležili zaista veoma dobre rezultate, pobedili su na pet mečeva, dok su jednom remizirali, pa su i nagrade za najbolje pojedince u aprilu otišle u redove tima iz Londona. Tako je Slaviša Jokanović proglašen za najboljeg trenera, dok je nagradu dobio i Aleksandar Mitrović!

Naš stručnjak je svakog meseca bio nominovan za laskavo priznanje, ali ga nijednom nije dobio. Sve do aprila! Zasluženo je Jokanović proglašen za najboljeg trenera meseca, jer je njegov Fulam u kontinuitetu beležio izuzetne partije, što je jedan od razloga zbog čega je u trci za direktan plasman u Premijer ligu.

Međutim, srpski trener se nije previše obazirao na nagradu koju je dobio u Čempionšipu.

– April je bio dobar mesec za nas, suočavali smo se sa teškim rivalima. Sada moramo da budemo spremni za Birmingem, želimo pobedu. Dug put je pred nama. Ne borim se za ovakve nagrade, sa timom imam važniji cilj. Očekujem da budemo uspešni i da izborimo mesto u Premijer ligi – decidirano je poručio Jokanović.

Ovo je veliko priznanje za Fulam, čiji je trener prvi put posle osam godina proglašen za najboljeg u mesecu. Jokanović je ovoga puta trijumfovao u konkurenciji Nuna Espirita Santa (Vulverhempton), Tonija Pjulisa (Midlzbro) i Najdžela Klafa (Barton).

Do nagrade je došao i Aleksandar Mitrović, koji je drugi put zaredom proglašen za najboljeg fudbalera meseca. On je u aprilu postigao pet golova, pa ni tu nije bilo dileme kome će otići laskavo priznanje.

Ujedno, reprezentativac Srbije je jedan od najzaslužnijih za odličnu poziciju Fulama na tabeli, pa će i u nastavku sezone biti glavni adut za ulazak u Premijer ligu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!