Brnović zove Volkova u Crnu Goru?

Prema pisanju podgoričkog lista “Pobjeda” selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović planira da u nacionalni tim pozove Vladimira Volkova.

Levi bek Partizana je već zabeležio jedan meč u dresu reprezentacije Srbije novembra prošle godine, ali po novim pravilima FIFA pošto nije nastupao u takmičarskoj utakmici on može da zaigra i u dresu crnogorske reprezentacije.

Ovu izmenu u Pravilniku Svetska fudbalska federacija (FIFA) je uvela upravo zbog toga da nacionalni savezi ne bi zloupotrebljavali staro pravilo.

Često se u prošlosti dešavalo da igrači posle debitantske utakmice više nikada ne budu pozvani u državni tim.

Primer Bojana Krkića je nama najpoznatiji. On se dvoumio da li da izabere zemlju svog porekla – Srbiju, ili rođenja – Španiju. Na kraju je odigrao nekoliko minuta za “crvenu furiju” i više nikada nije dobio poziv. Na taj način je tadašnjem selektoru “orlova” Radomiru Antiću propala zamisao da Krkić obuče dres Srbije.

Neizvesno je da li će poziv za Volkova uslediti već za desetak dana kada Crna Gora igra prijateljski meč sa reprezentacijom Belgije.

“Pobjeda” piše da se Brnović u Beogradu sastao sa prvotimcem „crno-belih“, od koga je dobio pozitivan odgovor i uzeo potrebna dokumenta za izdavanje crnogorskog pasoša.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!