Basta na izlaznim vratima Lacija?

Italijanski klub želi da prekine saradnju sa srpskim fudbalerom

Srpska kolonija u Laciju bi ovog leta mogla da bude smanjena za jednog člana.

Sergej Milinković Savić je siguran za sledeću sezonu, Filip Đorđević i Milan Biševac verovatno ostaju, ali to se ne može tvrditi za Dušana Bastu.

Plavokosi desni bek je imao sezonu za zaborav i Lacio je spreman da ga se odrekne. Upisao je 29 mečeva za Rimljane u svim takmičenjima, ali je često tokom sezone imao problema sa povredama pa je u drugom delu sezone delio minutažu sa španskim desnim bekom Patrikom.

Međutim, u Laciju imaju planove da dovedu dvojicu desnih bekova narednog leta i Basta je u toj varijanti višak. Italijanski mediji prenose da je Lacio predložio Đenovi da joj pošalje Bastu i novac u zamenu za argentinskog desnog beka Kristijana Ansaldija koji je bistao ove sezone. Ansaldi je irgao za Đenovu kao pozajmljen fudbaler Zenita, ali je italijanski klub već odlučio da ga otkupi po unapred dogovorenoj klauzuli od 4.000.000 evra. Ne zbog toga da bi ga zadržao, već da bi istog leta preprodao i bogato zaradio. Za Ansaldija se interesuje i Inter, pa Lacijali nemaju mnogo vremena za gubljenje.

Drugo rešenje rimskog kluba je Adrijano iz Barselone za kojeg danima pregovaraju, ali imaju konkurenciju u vidu gradskog rivala Rome.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!