Antić (za sada) ostaje selektor!

Radomir Antić ostaje selektor fudbalske reprezentacije Srbije bar do srede.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da će se narednih dana razgovarati sa Radomirom Antićem u vezi sa vođenjem reprezentacije u prve četiri utakmice kvalifikacija za EURO 2012, ali i pregovarati o reviziji ugovora.

Sastanak Izvršnog obora FSS-a ponovo će biti održan u sredu kada će se znati da li Antić definitivno ostaje na klupi Srbije.

“Razgovori koji su započeti na inicijativu Radomira Antića, traju od četvrtka uveče i moraju biti završeni do utorka. Napravljen je pomak po pitanju ugovora. Sada je najvažnije pitanje kako će biti vođene četiri utakmice”, dodao je Karadžić.

Prema svemu sudeći, Antić je pristao na korekciju svog ugovora sa savezom, po kojem je trebalo da bude plaćen 100.000 evra mesečno. Na pitanje novinara B92, da li su se dogovorili oko smanjenja plate, Karadžić je rekao da to nikada nije bio problem.

“Novac nije problem koliko to da Antić mora da ponudi rešenje Stručnom odboru na koji način će voditi četiri utakmice u kojima je suspendovan”, rekao je Karadžić.

Antića je FIFA suspendovala zbog vređanja sudije posle meča Srbija – Australija na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Selektor Srbije je kažnjen četiri utakmice zabrane vođenja nacionalnog tima što znači da neće biti na klupi u mečevima sa Farskim Ostrvima, Slovenijom, Estonijom i Italijom u kvalifikacijama za EURO 2012.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!