Andrija Živković prodat Apolonu?

Andrija Živković biće po svemu sudeći prvi igrač koji će napustiti Partizan u januarskom prelaznom roku.

Mladi vezista crno-belih Andrija Živković prodat je Apolonu sa Kipra, zahvaljujući sada već čuvenim poslovnim vezama kluba iz Humske, Pinija Zahavija i kluba iz Limasola.

Čelnici Partizana su Andriju Živkovića još pre nekoliko meseci prodali investicionom fondu Pinija Zahavija i za njega dobili, navodno 2.500.000 evra i 25% od sledeće prodaje. A kako se može čuti ta transakcija je već napravljena, i Živković će od januara biti na platnom spisku Apolona. Naravno o ovom poslu rukovodioci Parnog valjka ćute, između ostalog i zbog činjenice da su 2.500.000 evra koje su dobili od Živkovićeve prodaje već potrošili.

Ostaje samo nejasno za koliko je novca Pini Zahavi prodao Živkovića Kipranima tj. koliki je još Partizanov deo.

Partizan i Pini Zahavisu prvi put uspešno sarađivali u leto 2012. godine kad je Lazar Marković postao igrač čuvenog investicionog fonda za 7.000.000 evra. Tu informaciju su u Humskoj 1 uporno demantovali do trenutka kada se hitronogi igrač preselio u Benfiku.

Zanimljivo, kiparski Apolon je nezvanično imao veze u transferima Nikole Aksentijevića iz Partizana i Nikole Maksimovića iz Zvezde pošto su bili prijaveljeni kao članovi Apolona, a onda odlazili u Vitese, odnosno Torino, piše “Mocartsport”.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!