Andrija, napusti kuću Velikog Partizana! (VIDEO)

Sramno! Posle sastanka Radne grupe crno-beli potvrdili odluku da na proleće ne računaju na najtraženijeg igrača, Andrija se u petak vraća za Beograd, a do kraja sezone treniraće van prvog tima

Sad je i zvanično: Andrija Živković napušta pripreme Partizana!

To je epilog višenedelje ujdurme vezane za status jednog od najboljih, a svakako najtraženijeg igrača crno-belih, koji će već u petak jutro razdužiti opremu, pozdraviti se sa saigračima u hoteli “Hilton park” u Nikoziji i vratiti za Beograd.

Ovo je odluka Radne grupa, koja upravlja klubom iz Humske 1, doneta na sednici kojoj su telefonskim putem konsultovana i njena dva člana, trenutno, na Kipru, Ivica Iliev i Vladimir Vuletić.

Kako su se sportski direktor i predsednik Nadzornog odbora saglasi sa stavom preostale četvorice rukovodećih članova (Ivan Ćurković, Miloš Vazura, Vojislav Nedić, Milan Obućina i Milorad Vučelič) ozvaničeno je ono o čemu se pretohdnih dana pisalo i što je nagovešteno maltene odmah po dolasku ekipe Ivana Tomića na pripreme.

Pismena odluka Radne grupe, ispod koje stoje potpisi generalnog i sportskog direktora Partizana, Miloša Vazure i Ivice Ilijeva, Andriji Živkoviću biće predata u večernjim časovima. Osim nje, igrač će dobiti i avionsku kartu u jednom pravcu, kako bi se u petak jutro, letom preko Atine, vratio za Beograd.

Na osnovu onoga što piše u odluci, Andrija Živković nije suspendovan, iako je bilo i takvih ideja, već će “biti priključen grupi profesionalnih fudbalera na koje klub ne računa” (Predrag Luka, Lazar Ćirković, Živko Živković, Filip Knežević), a biće u obavezi da se svakog dana javlja treneru Teleoptika, Igoru Spasiću.

I tako, bez kontakta sa prvim timom, sve do 30. juna kad mu ističe ugovor koji je prethodnih dana bio predmet nezapamćene sapunice od koje koristi nemaju ni Partizan, ni igrač.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!