Anderleht: Za Mitrovića minimum 15 miliona!

Mitrović je u prva dva kola lige zabeležio dva pogotka za Anderleht, uprkos kritikama da je nedovoljno trenirao tokom leta.

Uprava Anderlehta poručila je zainteresovanim klubovima da Aleksandra Mitrovića neće prodati za manje od 15 miliona evra.

Kako piše portugalski “O Žogo”, Benfika je poslala svoje predstavnike u Belgiju kako bi pregovarala o transferu srpskog napadača u svoje redove, ali se zbog vrtoglave cene brzo predomislila.

Mitrovićev agent Nenad Jestrović tvrdi da prelazak u veći klub nije prioritet i da je za njega najbolje da ostane u Anderlehtu, ali i da će razmotriti svaku finansijski primamljivu ponudu.

Među drugim zainteresovanim klubovima navodno se nalaze Dortmund, Fulam i Rubin.

– “Sezona je za Mitra počela odlično. Mi smo pričali i dogovorili se da on ostane u Belgiji barem još jednu sezonu. Ipak, interesovanje drugih klubova postoji, mada ne verujem da bi neko platio cenu koju je klub odredio. Jednostavno je prerano za tako nešto”, zaključio je Jestrović.

Mitrović je u prva dva kola lige zabeležio dva pogotka za Anderleht, uprkos kritikama da je nedovoljno trenirao tokom leta.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!