Albanci se žale sportskom sudu u Lozani

Fudbalski savez Albanije najavio je da će nastaviti da traži pravdu u slučaju prekinute utakmice sa Srbijom nakon što je drugostepeno veće Disciplinske komisije UEFA potvrdilo ranije kazne za dva Saveza.

Žalbe koje su FS Srbije i FS Albanije uložili na prvobitnu odluku Disciplinske komisije UEFA odbijene su u utorak uveče a Savezima su potvrđene ranije kazne.

Odmah nakon što je presuda žalbenog veća saopštena oglasili su se predstavnici FS Albanije koji su najavili “nastavak borbe za pravdu”.

– “Uprkos pravnim argumentima i činjenicama potkrepljenim fotografijama i snimcima… Ništa se nije promenilo” navodi albanski fudbalski savez.

Albanci su najavili da će nastaviti da traže pravdu i da će naredna instanca kojoj će se obratiti biti Nezavisni sportski sud u Lozani.

Fudbalski savez Albanije naveo je da je pravni tim predvodio advokat Antonio Rigoci i da su se tokom ispitivanja nadležnih za organizaciju utakmice mogle čuti “nove činjenice i kontradiktorne izjave”.

Podsećamo da je kvalifikaciona utakmica za odlazak na EURO 2016. između Srbije i Albanije prekinuta u 41. minutu nakon što su navijači ušli na teren a nemirima je prethodilo isticanje zastave “Velike Albanije” koja istaknuta iznad stadiona uz pomoć drona.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!