Biševac otkazao zbog povrede

Iskusni defanzivac Pari sen Žermena povredio na treningu zadnju ložu, zbog čega sa reprezentacijom Srbije neće putovati na prijateljske duele na Kipar

Milan Biševac
već šest meseci nije obukao dres reprezentacije Srbije. Razlog su povrede. Nažalost, moraće da preskoči i predstojeće mečeve sa Jermenijom i Kiprom u Limasolu i Larnaki 28. i 29. februara zbog povrede desne lože.

– “Na treningu sam, dok smo istrčavali sprinteve, povredio zadnju ložu. Jako me boli, stavljene su mi obloge… Detaljan snimak će pokazati koliko je teška povreda u pitanju, koliko ću morati da pauziram. Rekao bih da je 95 odsto sigurno da neću moći da se priključim reprezentaciji za turnir na Kipru”.

Reprezentativcu “orlova” najmanje predstoji pauza od dve nedelje, što znači da će vršilac dužnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić, na spisku za Kipar, koji će saopštiti u petak, morati da izostavi njegovo ime.

– “Proglašen sam za najboljeg igrača lige za januar, što je nagrada koja retko kada pripada odbrambenom fudbaleru. To samo govori o tome koliko sam dobro igrao. Baš sam prezadovoljan formom, postigao sam gol, upisao asistenciju. I onda se povredio”, tužno je konstatovao igrač francuskog prvoligaša.

Već od ranije je poznato da na duelima sa Jermenijom i Kiprom, prvim proverama srpskog tima u 2012. godini, Ćurčić neće moći da računa na napadače Nikolu Žigića, Marka Pantelića i Dragana Mrđu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!