Stanković: Mister, hvala za lepe godine

“Prethodne dve godine sa Antićem bile su mi najlepše u reprezentativnoj karijeri”, izjavio Stanković, zahvalivši se “Misteru” na odličnoj saradnji.

Kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dejan Stanković zahvalio se dosadašnjem selektoru Radomiru Antiću na dve lepe godine i izrazio uverenje da sa novim selektorom Vladimirom Petrovićem-Pižonom, nacionalni tim može da ispuni zacrtane ciljeve.

“Prethodne dve godine sa Radomirom Antićem mogao bih da opišem i kao najlepši period za mene lično u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri. Antić je selektirao fenomenalnu grupu ljudi i igrača i izražavam zadovoljstvo što smo bili u prilici da zajedno radimo u nacionalnom timu”, naveo je Stanković u izjavi koju je preneo sajt FSS.

Kapiten “orlova” je istakao da ono što je Radomir Antić postigao ne može biti zaboravljeno, niti izbrisano.

“Uveren sam da smo imali mnogo lepih i uspešnih trenutaka, a kao kapiten reprezentacioje, zahvaljujem mu se na saradnji. Zahvaljujem se i ostalim članovima stručnog štaba na odličnim odnosima koje smo uvek imali”, rekao je Stanković dan posle odluke IO FSS da raskine ugovor sa Antićem i za novog selektora imenuje Vladimira Petrovića.

Stanković je dodao da Pižona veoma dobro poznaje, jer mu je bio trener u mlađim kategorijama Crvene zvezde i upravo on ga je uveo u prvi tim.

“Pred svima nama u reprezentaciji je doba velikih iskušenja. Cilj je jasan – plasman na EP 2012. godine. Posle svega što je bilo, ostaje nam da se odmah skocentrišemo na rad, igru i rezultate”, poručio je najiskusniji reprezentativni fudbaler.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!