Srbija protiv Francuske i Albanije na stadionu Partizana

Zahtevi za promenama na stadionu Partizana mnogo manji od onih potrebnih na stadionu Crvene zvezde (osvetljenje, svlačionice, tunel…)

Utakmice reprezentacije Srbije protiv Francuske i Albanije igraće se na stadionu Partizana, odlučeno je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS). Srbija će prijateljsku utakmicu protiv Francuske igrati 7. septembra, dok je kvalifikaciona utakmica za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Albanije na programu 14. oktobra.

U saopštenju objavljenom na sajtu Saveza se navodi da su prethodnih dana članovi Komisije UEFA za pregled stadiona na kojima će biti igrane utakmice kvalifikacija za šampionat u Francuskoj 2016. godine posetili su Srbiju i obišli su stadione – kandidate za domaćinstvo selekcije Srbije.

– “Na osnovu analiza o ispunjavanju kriterijuma, jasno je da su zahtevi za promenama na stadionu Partizana mnogo manji od onih potrebnih na stadionu Crvene zvezde (osvetljenje, svlačionice, tunel…). Zbog toga je donesena odluka da se pomenuti mečevi odigraju na stadionu Partizana, iz jasnih razloga lakše organizacije susreta – navodi se u sasopštenju FSS.

FS Srbije će, kako se dodaje, aplicirati za projekte UEFA kako bi se rešio problem jačine osvetljenja na stadionu Crvene zvezde kako bi se stvorili preduslove da reprezentacija Srbije u budućnosti može da bude domaćin i na tom objektu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!