Rajevac se povukao, Stamenković vodi ‘novinare’

Selektori selekcije ‘novinara’ Milovan Rajevac i Jovan Sekulić neće voditi ekipu u prijateljskom meču sa A reprezentacijom Srbije.

Milovan Rajevac saopštio je da zbog privatnih obaveza koje ima i činjenice da “nije ispoštovan” neće voditi tim.

Na klupi ‘novinara’ neće biti ni Jovan Sekulić, urednik sportske rubrike Večernjih novosti, uz obrazloženje da tu selekciju ne oseća kao novinarsku, pošto je u pitanju spisak trenera Slobode Ljubiše Stamenkovića, koji će se suprostaviti timu Siniše MIhajlovića.

Sekulić ja na konferenciji za medije u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije (FSS) naveo da je Stamenković promenio osam igrača i da nije shvaćena poenta revijalne utakmice.

– “Cilj je bio da se pomogne Siniši MIhajloviću, da vidi neke mlade i talentovane igrače, ali Stamenković je dodao osam igrača i ovo je sada njegova selekcija”, objasnio je Sekulić, uz konstataciju da je trener Slobode kontaktirao samo sa dvojicom od pet novinara članova selektorske komisije.

Stamenković je odgovorio da nije u mogućnosti da se napravi najbolji tim, s obzirom na to da je većina igrača zauzeta obavezama u nacionalnim selekcijama i da spektakl u Užicu smatra kao priliku da se afirmišu srpski fudbal i srpska Superliga.

Milovan Rajevac nije hteo da polemiše, ali je priznao da na neki način nije ispoštovan, pošto je imao ideju da u novinarskoj ekipi budu između ostalih Nemanja Vidić, Adem Ljajić, Boško Janković, Milan Jovanović, Miloš Krasić, Gojko Kačar…

– “Malo sam drugačije zamišljao ovu selekciju, ali nismo uspeli da dobijemo više internacionalaca i sve je spalo na Superligu. Ne poznajem baš najbolje igrače iz naše lige, ali tu je kolega Stamenković i mislim da je sastav korektan. Nažalost, imam neke obaveze, pregovore u inostranstvu i neću moći da budem u Užicu, ali sam siguran da će u gradu gde sam počeo trenbersku karijeru biti priređen spektakl”, poručio je Rajevac.

Utakmica između A selekcije Srbije i selekcije novinara igra se u utorak od 20 sati u Užicu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!