Matić: Tvrdoglavi smo i Miha i ja

Zaista sam srećan i ponosan što ću nositi dres s grbom Srbije. rekao je Nemanja

Povratnik u reprezentaciju Nemanja Matić pokazao je izrazom lica da mu ne prija podsećanje na dane kada je bio van nacionalnog tima. Sada, pošto je sve prošlo i sukob sa selektorom Sinišom Mihajlovićem pripada istoriji, jedan od najboljih vezista Evrope kaže da je možda tvrdoglavost obojice dovela do njegovog odsustva duže od godinu dana, ali je izrazio zadovoljstvo što će konkurisati za startnih 11 protiv Hrvatske u petak na stadionu Crvene zvezde.

Da li se slažete da je vaša i selektorova tvrdoglavost dovela do toga da ne igrate za reprezentaciju i da takvo stanje utiče na rezultate u ovim kvalifikacijama?

– Iskreno, ne znam šta bih rekao. Moguće je da je tvrdoglavost u pitanju, kako moja tako i selektorova. Možda je to u pitanju, ali nisam siguran, iskreno, ne znam šta bih rekao – bilo je neprijatno Matiću da širi priču o ranijim problemima s Sinišom Mihajlovićem.

Da li ste sad izgladili sve nesporazume?

– Bili smo na večeri, svi mi Srbi iz Benfike, razgovarali smo sa selektorom, sve je, kao što vidite, prošlo u najboljem redu. Zaista sam srećan i ponosan što ću nositi dres s grbom Srbije.

Koliko je selektoru olakšan posao zbog velikog broja reprezentativaca iz Benfike?

– To može da bude prednost, jer se uigravamo i bolje upoznajemo tokom svakodnevnog rada. Sigurno je onda i selektoru lakše da nas prati.

Šta se više čuje u svlačionici, srpski ili portugalski jezik?

– Nas je više nego Portugalaca, ali se njihov jezik ipak više govori u svlačionici.

Zbog čega su vaši saigrači postizali loše rezultate u kvalifikacijama?

– Rezultati nisu bili u skladu s prikazanom igrom. Mlada smo ekipa, potrebno nam je iskustvo i nadam se da ćemo dobiti podršku navijača, posebno za utakmicu s Hrvatskom. Nije mi bilo lako da gledam poraz na Maksimiru, ali se nadam da im se možemo revanširati u petak – rekao je Matić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!