Lane Jovanović: Ostajem u Liverpulu!

Milan Jovanović uprkos spekulacijama o odlasku sa Enfilda ne odustaje od želje da se izbori za svoje mesto u Liverpulu.

Srpski internacionalac Milan Jovanović je u razgovoru sa belgijskim novinarima odbacio mogućnost da se vrati u ligu u kojoj se proslavio i tako demantovao priče o pregovorima sa Anderlehtom, a rekao je da ga ne zanima ni bilo koji drugi klub.

– “Rano je donositi zaključke. Vreme će pokazati da li je dolazak u Englesku bio pravi izbor. Čitam i ja šta pišu tabloidi, ali ja mislim da nisam skup. Liverpul me je doveo kao slobodnog igrača, a što se ostatka priče tiče, mislim da nije pristojno razgovarati o nečijoj plati”, rekao je Jovanović.

On je dodao da je srećan u Liverpulu i da veruje da će se njegov status promeniti posle promene trenera.

– “Proveo sam nekoliko divnih godina u Belgiji, ali sam shvatio da je vreme za nešto drugo. Bio sam spreman na kocku. Srećan sam ovde i učiniću sve da dokažem da vredim. Ja sam borac i želim da se borim za svoje mesto u Liverpulu”, rekao je Jovanović.

Inače, pomalo začuđujuće, u prethodnih 24 sata se Jovanović nije spominjao u turskim medijima ka pojačanje Trabzona, ali zato jeste u Italiji kao novi član srpske kolonije u Fiorentini. Ipak, njegov zastupnik je rekao da do toga neće doći.

– “Pozajmica u Fiorentinu? Nemam nikakvu potvrdu o tome. Dolazak novog trenera će možda promeniti situaciju u kojoj je igrač. Razmotrićemo ozbiljne ponude, ali teško da će napustiti Liverpul”, navode italijanski mediji reči Jovanovićevog agenta.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!