Krstajić: Moramo biti bolji u budućnosti

Nije bilo lako Mladenu Krstajiću da gleda dešavanja iz finiša meča na Merkur stadionu. Čileanci su lako ulazili u šanse i na kraju poentirali. Poraz koji (ne) boli, ali koji će se sigurno reflektovati na raspoloženje nacije.

Ipak, mladi stručnjak birao je reči na zvaničnoj konferenciji za medije, pokušavajući da opravda loše izdanje Orlova.

Sigurno da je da smo svesno ušli ovako u meč da kombinujemo i odmaramo igrače koji su igrali dosta u prethodnoj sezoni i koji su izneli kvalifikacije. Dali smo šansu mlađim da vidimo da li mogu da odgovore zadacima.Bilo je dobrih i slabijih. Normalno je da boli, iako smo rekli da rezultat nije prioritet. Dobili smo jeftin gol, ali šta je tu je, moglo je biti drugačije. Ne zameram nikome ništa“, bile su prve reči Mladena Krstajića.

Mnogo toga je nedostajalo reprezentativcima Srbije. Najviše brzine u prenosu lopte, delovalo je da smo se davili u potezu više.

Trebalo je da igramo brži pas, da budemo sigurniji u fazi odbrane. Moramo biti bolji u budućnosti. Moramo još bolje da se krećemo u fazi napada i da imamo bolju kontrolu lopte. Probaćemo da popravimo te segmente, da napravimo dobru analizuMi nismo ništa eksperimentisali, imamo taj fond igrača koji imamo. Mladih i iskusnijih igrača. Činjenica je da mladi imaju potencijal. Sa ovim iskustvom, normalno je da će doći do bolje forme“.

Ponekad se činilo da Orlovima nedostaje motiva.

„Ne slažem se, igrači su maksimalno ozbiljno prišli ovoj utakmici, kao i pred svaki treneing. Ne mogu da zamerim na motivaciji. Videlo se da ovo nije takmičarski meč. Za deset dana igramo protiv Kostarike“.

Jedno od pitanje odnosilo se na učinak mladih igrača poput Grujića, Živkovića, Radonjića…

„Kad počnu tri-četiri klinca normalno je da prave pogrešne pasove , to je normalno u fudbalu i sportu, ne mogu ništa da im zamerim. Treba da nastave da rade, dolaze bolja vremena za njih“.

Izvor:
Mozzart Sport
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!