Krstajić i zvanično postao fudbalski trener

Šef struke fudbalske reprezentacije diplomirao i odbranio rad pred stručnom komisijom Fudbalskog saveza Srbije

Mladen Krstajić, selektor fudbalske repezentacije Srbije, završio je školovanje za UEFA PRO licencu u sedmoj generaciji Fudbalskog saveza Srbije, saznaje Kurir. Prvi trener najbolje srpske selekcije nedavno je diplomirao i odbranio rad pred stručnom komisijom.

Krstajić (44) je školovanje počeo kod Aleksandra Jankovića, bivšeg direktora Obrazovnog centar FSS, koji sada radi u stručnom štabu reprezentacije Crne Gore kao pomoćnik Ljubiši Tumbakoviću. Srpski selektor diplomu je odbranio kod Miloša Miljanića, novog direktora.

Upravo Miloš Miljanić za Kurir otkriva kako je Mladen Krstajić dobio PRO licencu:

– Ne postoji tu nijedna tajna. Kada sam stupio na ovu dužnost, u novembru mesecu, zatekao sam grupu za nacionalnu i PRO licencu. Dogovor je bio da se decembar, januar i februar, odnosno ta tri meseca iskoriste za pripreme određenih završnih radova. Odnosno da mi kao Savez ispunimo obavezu koju imamo prema konvenciji – rekao je za Kurir Miljanić i dodao:

– To je bio rok da svi polaznici podnesu svoje radove. Nisu svi u istom danu polagali, ali su završili u mesec i po dana. Uglavnom su svi završili i dobili diplome, ima još nekoliko njih koji će braniti radove do kraja meseca, odnosno ispuniti obavezu i rok koji im je dat.

Miloš Miljanić otkriva da je selektor fudbalske reprezentacije Srbije, sam izabrao temu, koju je branio pred stručnom komisijom.

– Mladen Krstajić je položio, a tema koju je branio bila je iz njegovog selektorskog posla koji radi, turnirskog takmičenja – objasnio je Miljanić.

Mladen Krstajić sada je završio sve formalnosti oko PRO licence, sa kojom će nesmetano moći da obavlja dužnost selektora srpske reprezentacije u kvalifikacijama za EP.

Izvor:
Kurir
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!