Krstajić: Antić da se spusti na zemlju

Najiskusniji fudbaler šampiona Srbije veruje da bi bilo bolje da selektor prizna neuspeh u Južnoj Africi. Defanzivac Partizana je zamerio Radomiru Antiću što ne želi da prihvati odgovornost za učinjeno na Mondijalu.

Mladen Krstajić koji je dugo godina igrao za selekcije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore ne može da se pomiri sa činjenicom da su očekivanja nacije izneverena na „crnom kontinentu”.

– Ne bi trebalo lomiti preko kolena, skidati glave, okosnicu ekipe je potrebno zadržati. Ipak, smeta mi što je Antić trebalo da bude otvoreniji, da preuzme odgovornost, da kaže da je neuspeh i idemo dalje. Ne, on kaže da je ovo uspeh, što ne može biti, jer smo kao favoriti u grupi završili takmičenje u prvoj fazi. Ne sviđa mi se ni što ispada da je za ovih godinu i po dana otkako je on došao od nekakve šahovske reprezentacije napravio fudbalsku silu. Kao da se ovde fudbal nije igrao pre njega, nismo znali ništa. Bilo je ovde i većih legendi pre njega, treba da se malo spusti na zemlju – istakao je Krstajić u izjavi za Večernje Novosti.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!