Ko je zapalio automobil Danila Pantića?

Sumnja se da razlog vandalskog čina može da bude i odluka mladog igrača da ne produži ugovor sa crno-belima.

Nemili događaj koji se desio u nedelju ujutru oko pet sati, kada je požar zahvatio zadnji desni deo automobila u vlasništvu Danila Pantića (18), supertalentovanog fudbalera Partizana, i dalje se nalazi pod velom tajne.

Incident se desio baš u trenutku dok se Pantić i Partizan nalaze u raskoraku oko njegovog prelaska u Čelsi (zapelo je oko para), pa pojedini ovaj slučaj povezuju čak i sa huliganskim činom neodgovornih pojedinaca kojima bi, možda, cilj bio da pošalju poruku kako se sa dresom Partizana “ne treba igrati”.

A sličnih slučajeva u našem ludom “fudbalskom svetu” je bilo. Reporteri su juče, ispred porodičnog stana Pantićevih u naselju Igralište u Rumi, zatekli automobil “mini moris” prekriven ceradom, ispod koje se jasno videla garež i istopljena guma sa desnog točka. Dok policija istražuje čitav slučaj i u javnost ne izlazi sa trenutnim saznanjima iz istrage, Pantićeve komšije prepričavaju šta se desilo pomenutog jutra.

– Među prvima sam izleteo napolje, čim sam kroz prozor primetio da gori Pantićev automobil. Probudili smo Dragutina, oca fudbalera Pantića, koji je bio u šoku kada je video požar. Istina, on je odmah rekao kako su verovatno loše instalacije uzrok požara. Sad, mnoge može da buni to što je plamen krenuo od zadnjeg dela automobila, al’ nisam majstor, ne razumem se u te stvari. Pantići su predobri ljudi, “sto godina” se znamo. Dragutin, njegova supruga Caca, pa deca Koštana i Danilo, ma, ne zna se ko je bolji čovek – kaže Radomir Trkulja, Pantićev prvi komšija.

Majstor: Sve je moguće

Auto-elektičar iz Rume, kojeg smo pitali “da li je moguće da se parkirani automobil sam od sebe zapali, i to od zadnjeg dela?”, objasnio nam je:

– Retko se tako nešto dešava, ali može da bukne vatra na taj način. Postoje automobili koji imaju stalna napajanja, bez obzira da li rade ili ne u datom trenutku.

Dragutin Pantić, koji je često koristio “mini moris” svog sina Danila, i treći dan nakon požara odbacuje mogućnost da je ovim neko hteo da pošalje neku poruku koja je u vezi sa njegovim sinom i dešavanjima oko Partizana.

– Ne želim da verujem da je požar podmetnut! Tih dana sam ga baš vozio u servis kod električara. Sigurno se ovo desilo zbog problema sa instalacijama… Čujte, neko zapalio automobil? Da je tako, pitao bih se – kakva je onda ovo zemlja!? Odbijam da poverujem da je neko hteo da nam naudi, uprkos svim pisanjima i pričama u vezi sa Danilovim trenutnim odnosom sa Partizanom. Ja sam za ovu zemlju ratovao, ja ovde nemam neprijatelja. Nema ko i nema zbog čega da nam se sveti. I ne pada mi na pamet da tužim neko NN lice – smireno nam je pričao Dragutin Pantić.

Fudbaler Danilo Pantić zbog spora s Partizanom nije otputovao sa ekipom na pripreme u Tursku, on trenira individualno u Beogradu, a čitav dan je bio nedostupan za komentar nemilog događaja u Rumi.

Vučelić: Čekamo policijski izveštaj

Milorad Vučelić, potpredsednik FK Partizan zadužen za odnose sa medijima, rekao nam je da čeka izveštaj policije o događaju iz Rume, ali da je i on bliže mišljenju da su instalacije stvarni problem.

– Gotovo siguran sam da je uzrok ono što i Danilov otac govori, da je elektrika izazvala požar, ali konačnu reč daće izveštaj policije. U opciju da na taj način neko želi da isteruje neku pravdu, ne želim da verujem – kaže Vučelić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!