Karte za Srbija – Italija od utorka u prodaji

Čelnici FSS odlučili su da deo prihoda izdvoje za humanitarne svrhe

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će ulaznice za predstojeći meč u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Italije biti puštene u prodaju od utorka.

Utakmica će se odigrati na stadionu Crvene zvezde, u petak 7. oktobra sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ulaznice će se prvo pustiti u prodaju preko interneta i “kol-centra” FSS, a prodaja na ovaj način će trajati do 2. oktobra. Karte će se biti dostavljene na kućnu adresu kurirskom službom, a na blagajnama stadiona Crvene zvezde pojaviće se tek od sledećeg ponedeljka, 3. oktobra.

Cene karata za “sever” i “jug” iznose 700 dinara, dok će se bočne strane “istoka” prodavati po 1.500 dinara. Za centralni deo “istoka” biće potrebno izdvojiti 2.000, kao i za “zapad” sa strane. Najskuplje su karte za centralni deo “zapada” koji košta 2.500 dinara.

Čelnici FSS odlučili su da deo prihoda izdvoje za humanitarne svrhe, pa će deo novca otići narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, u kojima se hrani oko 1.800 najsiromašnijih ljudi iz enklava.

Italija je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, dok je Srbiji potrebna pobeda da bi osigurala odlazak u baraž za kontinentalno takmičenje koje će se održati u Poljskoj i Ukrajini.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!