Ivanović: Moj izostanak – neuspela šok terapija!

– “Odazivaću se na svaki poziv, kao i uvek”, rekao je Ivanović.

Teški dani su iza Branislava Ivanovića. Srpski defanzivac je za selektora Sinišu Mihajlovića bio direktno odgovoran za poraz protiv Belgije, zbog čega se našao na klupi protiv Makedonije i bez kapitenske trake koju je do tada nosio.

Defanzivac Čelsija je rekao da izostanku nije prethodila nikakva svađa i da je Mihajlović objasnio razloge njegovog izostanka.

– “Mislim da je selektor sve objasnio i dao razlog. To su pravi razlozi. Mislim da je to bila šok terapija koja nije uspela, ali verujem da to neće uticati na naš odnos. Nije bilo sukoba mišljenja, ne treba dolivati ulje na vatru. To je prošlost ne možemo da vratimo vreme i tri boda. Mi smo ovde u ekipi, kao i vi, sa istom željom da idemo na velika takmičenja. Odazivaću se na svaki poziv, kao i uvek”, rekao je Ivanović.

Srpskom defanzivcu je bilo posebno žao zbog Nenada Tomovića koji je kao njegova zamena ispao tragičar meča.

– “Mnogo mi je žao. Niko nije zaslužio da mu se to desi na jednoj utakmici. On je dobar igrač, sjajan igrač, zaslužuje da igra, zaslužio šansu odnosom i ponašanjem. Ono što mu se desilo učiniće ga još jačim”, zaključio je Ivanović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!