Džaka: Protiv Srbije do granice bola!

Naše Kosovo je bilo u ratu sa Srbijom, zato će utakmica sa Srbima biti posebna, poručuje Albanac iz redova švajcarske reprezentacije Džerdan Šaćiri.

Njegov saigrač Granit Džaka, takođe rođen na Kosovu, kaže da će protiv Srbije igrati do granice bola!

Šaćiri u najavi predstojećeg Svetskog prvenstva u Rusiji, gde će Srbija i Švajcarska biti u istoj grupi, objašnjava kako će duel tih selekcija za njega biti poseban.

– Mnogo se priča o toj utakmici, mnogi je povezuju s politikom. To je u neku ruku normalno jer smo nekoliko mojih kolega i ja s Kosova, i naša zemlja je bila u ratu sa Srbijom. Međutim, mene će u Rusiji zanimati samo da pobedimo, biće to za mene samo fudbalska utakmica – kaže Šaćiri.

On veruje da će reprezentacija iz zemlje satova, sireva i čokolade biti najveće iznenađenje Mundijala.

– Imamo jednu od najtežih grupa na prvenstvu, ali verujem da ćemo je preživeti. Posle toga sve će biti otvoreno i ko zna dokle možemo da doguramo. Neću da prognoziram koji je naš domet, ali uz malo sreće možemo da budemo najveće iznenađenje turnira – ističe Šaćiri.

Za njim ne zaostaje ni Džaka, koji najavljuje da će u duelu sa Srbijom da grize!

– Brazil je favorit, to je svima jasno, ali ne idemo u Rusiju da bismo im prepustili bodove. Moraće da ih zarade na terenu. Srbija će biti veoma neprijatan protivnik. Ništa ne mogu da obećam, osim da ćemo igrati do granice bola! Ima da kidamo i da grizemo do pobede – tvrdi Džaka.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!