Dušan Vlahović pobedio koronavirus!

Srpski fudbaler Dušan Vlahović oporavio se od koronavirusa, zajedno sa još dvojicom saigrača iz Fjorentine, saopštio je danas taj italijanski klub.

Fjorentina je saopštila da fudbaleri Patrik Kutrone, Herman Peselja i Dušan Vlahović više nisu pozitivni na korona virus. Njih trojica su bili među nekolicinom zaraženih u klubu, uključujući i klupskog lekara.

– “Ovu priliku koristimo da zahvalimo lekarima, sestrama i bolnicama koji nastavljaju da se brinu za sve one kojima je potrebna lekarska pomoć u ovom teškom trenutku za Italiju i čitav svet” – navodi se u saopštenju.

Vlahović, koji je bio šesti inficirani igrač italijanske Serije A, tim povodom se na emotivan način obratio svetskoj javnosti.

https://www.instagram.com/p/B-meDr6Jad-/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

– “Pobedili smo ovaj izazov Herman Pecela, Patrik Kutrone i ja, iako je to mala stvar u odnosu na ono s čime se celo čovečanstvo sada bori. Neki izazovi se pobeđuju korak po korak. Hteo bih da se zahvalim predsedniku Roku Komisu na svakodnevnim pozivima, hvala na odličnoj zdravstvenoj nezi, hvala svima u Fjorentini, ali i divnim, jedinstvenim navijačima ‘viole’. Hvala svim saigračima, ali i doktorima i medicinskim sestrama koji se bore da savladaju ovaj virus. Moja porodica, iako je daleko od mene, pomogla mi je da ovo prebrodim. Srećno svima onima koji se još bore. Idemo, idemo, idemo!“, pourčio je Dušan Vlahović na Instagramu.

Fjorentina je navela da kroz svoju i druge fondacije nastavlja da pomaže i da je do sada prikupljeno oko 760.000 evra. Novac je upotrebljen za kupovinu sanitetske opreme koja se koristi u borbi protiv koronavirusa.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!