Antić: Nije neuspeh, ostajem selektor

Selektor Antić ne namerava da se povlači, vodi “orlove” na Euro 2012!

Ovo nisam doživeo kao neuspeh, izjavio je danas selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić i naglasio da bi, posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, trebalo izvući pouke i podvući crtu, predviđajući da njegovim izabranicima predstoje uspesi

“Radomir će sa ovog prvenstva izaći ojačan, kao još veći borac”, rekao je Antić na konferenciji za novinare u Fudbalskom savezu Srbije. On je istakao da se ponosi igračima i ocenio da je “fudbal bio nepravedan prema našoj reprezentaciji na Mundijalu”.

“Radomir je, kao čovek fudbala, učinio sve što je do njega”, rekao je Antić dodajući da je cela reprezentacija učinila sve da bude na nivou naroda.

Antić smatra da bi, posle Mundijala, trebalo podvući crtu i izvući pouku, ističući da u reprezentaciji Srbije igraju mladi igrači pred kojima je velika karijera.

“Bili smo u grupi gde su sve reprezentacije igrale fudbal”, izjavio je Antić i primetio da je grupa D jedina iz koje su se dve reprezentacije plasirale u četvrtinu finala.

Antić je istakao da je Mundijalu reprezentacija bila “kompaktna familija”, koja je pokazala visoku sportsku kulturu, što ranije nije krasilo nabolje fudbalere Srbije.

On se pozvao i na komentare na sajtu FIFA i rekao da mu prijaju ocene Lipija, Bekenbauera, Blaževića i Bilića o reprezentaciji Srbije, kao ljudi koji odlično poznaju fudbal.

“Ovo nisam doživeo kao neuspeh, Radomir će sa ovog prvenstva izaći ojačan, kao još veći borac”, ponovio je Antić i zaključio da je u reprezentaciji stovrena baza za dalje uspehe.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić podsetio je danas, odgovarajuči na pitanje novinara da li će ostati na tom mestu do Evropskog prvenstva, da je potpisao ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije (FSS) do 2012. godine, čime je preuzeo takvu obavezu.

“Budite sigurni kada ja donesem odluku, stojim iza nje”, izjavio je Antić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je naglasio da reprezentacija Srbije nije bila inferiorna u odnosu na protivnika na Svetskom prvenstvu i nije želeo da komentariše ocenu predsednika FSS Tomislava Karadžića da je rezultat reperezentacije neuspeh.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!