Zahovič: Slovenija će lako dobiti Italiju, biće 2:0

Bivši reprezentativac Slovenije Zlatko Zahovič već otpisao Italijane pred gostovanje ”Azura” u Ljubljani.

U petak u Ljubljani sastaju se dve trenutno prvoplasirane reprezentacije kvalifikacione Grupe C, u kojoj se takmiči i Srbija.

Slovenija dočekuje Italiju, a nekadašnji reprezentativac ”zmajčeka” Zlatko Zahović smatra da se pitanje pobednika neće postavljati i da će Slovenija lako doći do pobede kojom bi izbila na vrh tabele u Grupi C.

– ”Slovenija će lako pobediti u petak, i to sa 2:0. Tvrdim čak i da ćemo imati 70 procenata loptu u posedu. Lično volim italijanski fudbal, ali smatram da trenutno imate velikih problema. U vašim klubovima igra previše stranaca, imate samo nekoliko dobrih igrača”, bez dlake na jeziku obraćao se italijanskim novinarima Zahović.

Pohvalio je, doduše, selektora Prandelija, ali smatra da ni on neće moći da pomogne ”Azurima” da izbegnu poraz u Ljubljani.

– ”Nekad ste imali igrače poput Maldinija, ili Bađa, a sada ste impresionirani Ranokijom. Međutim, on je previše spor, neće ni igrati u Ljubljani. Ako i bude igrao, naši igrači će iskoristiti sve njegove slabosti”, poručio je Zahović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!