Vazura: Prioriteti su osvajanje titule, ali i igranje u Ligi Evrope

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura istakao je da su ciljevi crno-belih za sledeću sezonu najviši – osvajanje titule i plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Odgovarajući na pitanja medija Vazura je dodao da Partizan neće prodavati igrače “ispod cene” i otkrio da Sejduba Suma sigurno ostaje.

“Ova sezona biće duga, ali Partizan uvek ima najviše ciljeve. Prioriteti su osvajanje titule, ali i igranje u Ligi Evrope, jer nam ta finansijska sredstva mnogo znače, a dobro je i za rejting kluba. Kada govorimo o prodaji igrača, klub dobija mnogo ozbiljnije ponude ukoliko igrate Ligu Evrope, jednostavno, više pažnje na vas obraćaju strani klubovi.”

“Primera radi, Partizan više ne prodaje igrače za tri-čertiri miliona, nego za 10, 12, 15 miliona. Imamo veoma dobre ponude za Umara Sadika, kojima za sada odolevamo, jer želimo da igramo LE i prodajemo igrače za preko 10 miliona evra”, rekao je Vazura.

Prema njegovim rečima, sem za Sadika postoje interesovanja i za Filipa Stevanovića, kao i za neke druge igrače, ali jednostavno nijedna od tih ponuda nije bila onakva kakvu u klubu očekuju.

“Mi još nismo doneli odluku da li smo spremni da se odreknemo mladog Stevanovića ili Sadika, to umnogome zavisi i od strategije šefa stručnog štaba. Ponude koje smo dobili jesu ozbiljne, ali posle prodaje Strahinje Pavlovića i dobrih igara u Evropi, Partizan zahteva da te cifre budu mnogo veće. Radi se o konkretnim ponudama koje bismo pre dve godine vrlo rado prihvatili, nijedna cifra nije bila ispod osam miliona, ali mi trenutno nismo spremni da bilo koga od njih dvojice pustimo da ide za taj novac. Postoji interesovanje i za Sumu, ali smo doneli odluku da on u ovom prelaznom roku ne može da napusti klub, jer mi želimo da ga zadržimo i da bude okosnica tima”, poručio je Vazura.

Izvor:
Večernje novosti
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!