UEFA u utorak o žalbama Srbije i Albanije

Kontrolna, Etička i Disciplinska komisija UEFA registrovala je meč službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je istovremeno srpsku selekciju kaznila oduzimanjem tri boda

Apelaciona komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) sastaće se u utorak u Nionu i doneti odluku o žalbama Fudbalskih saveza Srbije i Albanije na kazne nakon prekinutog meča dva nacionalna tima u Beogradu.

Kontrolna, Etička i Disciplinska komisija UEFA registrovala je taj meč službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je istovremeno srpsku selekciju kaznila oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. Srbija je kažnjena sa dve utakmice bez prisustva publike (polovinu kazne već je odradila protiv Danske), a dva Saveza kažnjena su i novčano sa po 100.000 evra.

Utakmica kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti.

Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!