Ovacije Nevenu Subotiću u Dortmundu! (VIDEO)

Nosi tuđi dres, ali je i dalje njihov heroj!

Srpski internacionalac Neven Subotić ovu polusezonu proveo je na pozajmici u Kelnu, ali i pored toga što je uspeo da zaustavi svoje nekadašnje saigrače iz Dortmunda (0:0) dobio je ovacije “žutog zida” na stadionu na “Siglan Iduna parku”.

Navijači Borusije iz Dortmunda nisu zaboravili šta je Subotić uradio za njihov klub u prethodnih osam godina, pa ni to što je na “Signal Iduna park” došao u majici Kelna, za koji igra na pozajmici u ovoj polusezoni.

Subotić je stao ispred “žutog zida”, južne tribine stadiona u Dortmundu, i potom uživao u pesmi navijača koji su mu skandirali, a potom je i on “dirigovao”.

Subotić je inače bio igrač meča (0:0) i u više situacija je odlično izlazio na kraj sa odličnim napadačima Borusije koji retko koju utakmicu završe bez gola u protivničkoj mreži.

Posebno je dobro pazio na Kristijana Pulišića i u jednoj situaciji spasao čist gol.

Subotić je u Borusiju stigao 2008. godine zajedno sa Jirgenom Klopom i do sada je za ovaj klub odigrao 258 utakmica i postigao 18 golova, ali je u poslednje četiri sezone imao mnogo problema sa povredama i zbog toga je otišao na pozajmicu u Keln kako bi se vratio u “top formu”.

Pitanje je gde će igrati naredne sezone…

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!