Nikola Žigić odlazi iz Birmingema

– “Siguran sam da će biti upamćeni kao veoma popularni igrači u klupskoj istoriji. Ali, sada moramo da nastavimo bez njih – poručio je menadžer Birmingema.

Trener Birmingema Li Klark izjavio je da će fudbaleri Nikola Žigić i Kris Burk ovog leta napustiti taj drugoligaški engleski klub, pošto nisu želeli da produže ugovore.

– “Obojici smo ponudili nove ugovore. Nikola nije prihvatio, sada nismo u kontaktu, pa tražimo zamenu. Sa Žigićem nećemo nastaviti saradnju – preneli su britanski mediji.

– “Kris ima mnogo ponuda, koje su mnogo bolje od naše i sumnjam da će ostati u klubu. Ima 30 godina i sada ima priliku da potpiše veoma veliki ugovor – dodao je trener Birmingema i obojici igrača zahvalio na saradnji.

– “Siguran sam da će biti upamćeni kao veoma popularni igrači u klupskoj istoriji. Ali, sada moramo da nastavimo bez njih – dodao je on.

Bivši reprezentativac Srbije Žigić (33) je u maju 2010. godine iz Valensije prešao u Birmingem za koji je odigrao 148 utakmica i postigao 36 golova. Povremeni reprezentativac Škotske Burk (30) je kao slobodan igrač u junu 2011. godine iz Kardifa prešao u klub, za koji je odigrao 155 utakmica i postigao 28 golova.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!