Matić zamerio Mitroviću na stajlingu!

– “Ne bi trebalo niko, pa ni novinari da ga prepoznaju po takvim detaljima…”

Vezni igrač Čelsija Nemanja Matić zamerio je Aleksandru Mitroviću na majici u kojoj je došao na okupljanje reprezentacije.

Naši fudbaleri su izgubili šanse da se plasiraju na EP, na koje čekamo 15 godina, ali žele na dostojan način da se oproste od kvalifikacija.

– “Ne bi trebalo niko, pa ni novinari da ga prepoznaju po takvim detaljima, već po igrama i golovima. Mnogo je stvari i do nas i u ovom kvalifikacijama koje teku tako kako teku. Bilo je kritike. Valjda se više neće ponoviti”, rekao je Matić.

Srpski fudbaleri su opet razočarali navijače slabim igrama i rezultatima, iako je novi sistem EP omogućio lakši plasman na završno takmičenje.

– “Svašta je uticalo na ovako loše rezultate Srbije. Od činjenice da smo za godinu i po dana promenili četiri selektora, pa do toga da se neki mlađi igrači teško snalaze u medijskoj slici koja se o nama kreira uglavnom kroz tabloidne priče”, dodao je Matić za “Večernje novosti”.

Na slično je ukazao i krilni napadač Zoran Tošić.

– “Mene neko u pola noći da probudi, ja znam ko je desni bek u CSKA ili napadač. Znam da je na beku Fernandes sa kojim igram četiri godine, znam da je u napadu Dumbija sa kojim igram pet godina i znam da je trener Slucki sa kojim radim šest godina. Sa našom reprezentacijom su malo drugačije stvari”, kaže Tošić.

Nenadu Tomoviću se ne sviđa što su glavna tema u državi rijaliti programi i tabloidne teme.

– “Došao sam u ponedeljak na prozivku iz Italije. I vidim da ovde skoro svaki TV kanal ima neki rijaliti program. Skoro sve novi, čast izuzecima, vrve od tabloidnih i “rijaliti” tema. Vidim da je to postao neki trend, kao i da narod traži takve teme. Ali, verujte, dosta nas igrača nismo tako vaspitavani i ne igramo u zemljama u kojima je to primarno. A u Srbiji vidim da jeste”, rekao je Tomović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!