FSS uputio žalbu u Nion

Žalba je upućena višem organu UEFA, pokušaćemo da oborimo odluku koja je doneta i dođemo do boljeg rešenja – izjavio je prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je da je poslata žalba Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) na kaznu od minus tri boda zbog prekida utakmice sa Albanijom, ali i da je zbog svega pobeda protiv Danske imperativ.

– Protiv Jermenije smo osvojili bod, ali uveren sam da će ta selekcija kad bude kompletna mnogima pomrsiti račune. Posle toga je došla utakmica sa Albanijom, situacija koja je diktirana iznutra i spolja, i našli smo se u velikom problemu. Žalba je upućena višem organu UEFA, pokušaćemo da oborimo odluku koja je doneta i dođemo do boljeg rešenja – izjavio je Karadžić na Skupštini Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije i upozorio da “i sa tim minusom moramo da računamo”.

– Moramo sve da učinimo da protiv Danske osvojimo tri boda i na tabeli sa četiri boda stignemo Dansku i Albaniju – naglasio je Karadžić.

Posle kazne za prekid meča sa Albanijom i obrazloženja koje je stiglo iz Švajcarske, tim pravnih stručnjaka sročio je žalbu našeg Saveza i ona je u utorak elektronskom poštom otišla u Nion.

– Detalji nisu za javnost. U toj žalbi imamo neke argumente za koje verujemo da mogu da bace novo svetlo na događaje od 14. oktobra. Tek polovinom decembra će Komisija za žalbe doneti konačni sud – kaže generalni sekretar FSS Zoran Laković.

Utakmica I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Srbije i Danske igra se u petak od 20.45 sati na stadionu Partizana, bez prisustva gledalaca.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!