Danko Lazović: Lepo je vratiti se u reprezentaciju

– “Posle dijaloga sa Advokatom prelomio sam da se u 31. godini vratim u državni tim”, rekao je centarfor Partizana

Tri i po godine pauze, objava da je završio reprezentativnu karijeru, čvrsta uveravanja da od povratka u državni tim nema ništa, a onda je na opšte iznenađenje Danko Lazović dobio poziv da opet zaigra za Srbiju.

I to je trebalo da dođe stranac za selektora, pa da promeni, činilo se, nepokolebljiv stav iskusnog napadača Partizana.

– “Lep je osećaj vratiti se u reprezentaciju posle tri i po godine. Povodom onoga što sam tad rekao mogu samo da prokomentarišem kako se pokazalo da u fudbalu nikada ne treba biti izričit, jer sam sam sebi skočio u usta”, rekao je Lazović.

Na promenu odluke bivšeg internacionalca uticao je upravo Dik Advokat, koji ceni sve što je Lazović radio u dresovima Fejenorda, Vitesea, PSV-a, Zenita, kao i poslednjih nekoliko meseci u Partizanu.

– “Razgovarao sam sa Advokatom, a posle našeg dijaloga sam i prelomio da se u 31. godini vratim u državni tim, što mi je i bila želja. On je iskren čovek, a to zna da boli. Kod njega nema tajni, nadam se da da će nas odvesti u Francuku“.

Prvi ispit za Lazovića i novu reprezentaciju je u subotu protiv nepredvidive Jermenije.

– “Jedan sam od retkh koji je prošao sve kategorije reprezentacije, bio sam član i onog tima koji je u Jerevanu 2007. igrao 0:0 sa Jermenijom. Ne pamtim težu utakmicu od te, znam da su Jermeni bili bolji a da su nas ta dva boda koštala da se kvalifiujemo na EURO. Zato je bitno da dobro startujemo”, dopunio je Lazović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!