Danko Lazović karijeru nastavlja u Mađarskoj

Srpski fudbaler je zbog administrativnih problema pauzirao prošle polusezone iako je po povratku iz Kine potpisao ugovor sa ljubljanskom Olimpijom

Nekadašnji napadač Partizana Danko Lazović potpisao je ugovor sa ekipom Videotona iz Sekešfehervara.

Saradnja je ozvaničena na dve godinu, po principu jedan plus jedan, a Lazović će u novom klubu nositi dres sa brojem sedam.

Videoton nije stigao da registruje srpskog fudbalera za mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa moldavskom Zarjom, ali će, ako sve bude prema očekivanjima, debitovati u narednoj rundi ovog takmičenja.

– “Pre nego što sam odlučio da potpišem ugovor, raspitao sam se o uslovima u Mađarskoj kod prijatelja koji su već igrali ovde. Svi su mi pričali samo u superlativima. Uostalom, rezultati reprezentacije na prvenstvu Evrope pokazuju kako se razvija mađarski fudbal. Želeo sam da nastavim karijeru u klubu koji ima ozbiljne ambicije. Moje ambicije poklopile su se sa ciljevima Videotona i zato sam potpisao ugovor. Iako nisam igrao poslednjih šest meseci, u dobroj sam fizičkoj formi”, rekao je Lazović za sajt novog kluba posle potpisivanja ugovora.

Srpski fudbaler je zbog administrativnih problema pauzirao prošle polusezone iako je po povratku iz Kine potpisao ugovor sa ljubljanskom Olimpijom.

Inače, Videoton je do sada dva puta bio prvak Mađarske, osvojio je i jedan nacionalni kup, a 1985. godine je poražen u finalu tadašnjeg Kupa UEFA. Na tom putu je, pored ostalih, eliminisao i Partizan.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!